El Palau Robert, situat entre el passeig de Gràcia i l’avinguda Diagonal, podria acollir la Borsa de Barcelona, un edifici de la Generalitat que està a la venda i pel qual podria haver-hi grups hotelers interessats. El Departament d’Economia, propietari de l’edifici, ha confirmat a BTV que es troba en plenes negociacions amb el president de la Borsa, Joan Hortalà.

Amb l’edifici buit es preveu que sigui més fàcil l’operació de venda de l’immoble, situat al passeig de Gràcia, 19, i que el 2011 tenia un preu de mercat de 57 M €. No es tracta d’una operació aïllada. La Generalitat té a la venda diversos immobles públics a Barcelona, amb l’objectiu d’obtenir liquiditat i, segons el conseller de la Presidència, Francesc Homs, “per no haver de fer més retallades”.

Pel que fa al Palau Robert, un edifici neoclàssic adquirit per la Generalitat l’any 1981, actualment acull el Centre d’Informació de Catalunya, tres espais expositius, un espai per a concerts i uns jardins oberts al públic. Aquest abril s’hi pot veure una mostra sobre Roser Capdevila, així com una exposició fotogràfica per celebrar el 75è aniversari de l’agència EFE.