El disseny envaeix la ciutat fins al 12 de juny en el marc de la BCN Design Week. La cita proposa més de 70 activitats com conferències, exposicions, tallers i xerrades amb l’objectiu que el disseny esdevingui un factor clau en la innovació. La presentació d’aquesta edició ha estat el primer acte de Jaume Collboni com a segon tinent d’Empresa, Cultura i Innovació.

La invasió del disseny és l’eslògan eloqüent de l’11a edició de la Barcelona Design Week, acompanyat d’un cartell en què un conjunt de naus espacials del disseny envaeixen de forma literal la ciutat. Fins diumenge 12 de juny, s’han programat més de 70 activitats relacionades amb el disseny, la innovació i la creativitat.

El tret de sortida serà aquest dijous a la nit al Disseny Hub amb una conferència sobre l’impacte del disseny en les nostres vides. El museu també acull l’exposició “Interfaces”, una mostra commemorativa dels 100 anys de l’empresa catalana SIMON, que fabrica interruptors. Altres propostes d’interès són, per exemple, la conferència que discutirà el futur del sector o les propostes que lliguen el disseny amb el menjar. Bona part de les activitats que es faran estan obertes al públic no professional.

La presentació de la Design Week ha suposat l’estrena com a segon tinent d’Empresa, Cultura i Innovació de Jaume Collboni.