ANTONIO PERAL, director de Bargelona "Perdrem una mica de turistes que voltaven per la plaça de Catalunya i entraven directament per patinar. Pensem que moltíssima gent de Barcelona que ha vingut cada any, perquè són ja quatre anys que estàvem a Barcelona, vindran a l'Hospitalet perquè volen venir a aquesta pista."

El gerent de l’empresa que gestiona la instal·lació, Antonio Peral, ha explicat en una entrevista a Barcelona FM que La Farga de l’Hospitalet ha permès ampliar l’espai de la pista, que tindrà com a novetat un tobogan de gel de 40 metres.

Peral espera que els visitants que havien anat a patinar a Bargelona quan era al centre de Barcelona també ho facin al nou emplaçament i ha agraït el suport que, afirma, ha rebut la iniciativa per part de les institucions, les entitats i la mateixa ciutadania de l’Hospitalet.

Es preveu que la pista de gel, que manté el nom de Bargelona, s’estigui a l’Hospitalet durant els propers quatre anys i doni feina temporal a unes 200 persones. Enguany obrirà del 27 de novembre al 10 de gener.