Davant les mesures decretades el passat divendres 17 de juliol per part de la Generalitat de Catalunya com a conseqüència dels brots de casos de covid-19 a la ciutat, el Zoo de Barcelona va haver de tancar portes el passat 20 de juliol.  Després de presentar davant del Procicat tota la documentació necessària al respecte de les mesures de prevenció i seguretat aquest divendres es va tornar a autoritzar la seva obertura

Visitants a gust

El Zoo de Barcelona ha obtingut els certificats Global Safe Site Excellence i Safe Tourism Certified, la qual cosa els ha permès complir amb les peticions del Procicat. Un cop obertes les portes els visitants que tenien entrades reservades han reconegut que els ha agafat per sorpresa aquesta obertura però han agraït la poca afluència de públic. Altres han destacat les mesures de seguretat implementades al zoo, en especial la presència de gel hidroalcohòlic en tot el recinte. Alguns també han deixat clar que els barcelonins no es poden quedar a casa i viure amb por i que el zoo és un bon lloc per visitar tot i les restriccions. 

Finalment els treballadors del Zoo de Barcelona, així com els de l’Anella Olímpica i el Parc de Fòrum respiren tranquils perquè han tingut a prop un Erto que no han pogut esquivar els del Tibidabo.