La companyia de baix cost Level, especialitzada en recorreguts internacionals de llarga distància del grup IAG, ha estrenat el primer vol directe entre Barcelona i Santiago de Xile. De moment la freqüència serà de dos vols directes per setmana però es preveu incrementar a quatre setmanals a finals de juliol. El bitllet d’anada té un cost d’uns 237 € per persona, en la seva versió més econòmica.

Des de la seva arribada a l’aeroport de Barcelona el juny de 2017, la companyia, que es manté en ple creixement, ofereix vols directes que connecten Barcelona amb Buenos Aires, San Francisco i Boston.

El conseller delegat de Level, Vincent Hodder, ha afirmat aquest diumenge en la inauguració de la nova ruta que “tot i que Santiago de Xile és una destinació molt important des de Barcelona, sobretot per a les persones de Xile, no hi havia servei directe. El punt de venda és més de Xile que d’Espanya però, amb vols més fàcils, la gent hi viatjarà més”.

La companyia continuarà l’expansió de la flota des de l’aeroport de Barcelona al juliol amb una nova ruta directa entre Barcelona i Nova York amb vols des de 99 € per trajecte, en la versió més senzilla, que no inclou ni la facturació de maletes ni els àpats durant el recorregut. L’aerolínia permet personalitzar el viatge en totes les rutes en funció del pressupost de cada passatger.