L’alcaldessa Ada Colau ha escenificat aquest dijous al Saló de Cent l’acord per portar a Barcelona el congrés Integrated Systems Europe (ISE), dedicat als sistemes d’àudio i vídeo, a partir de l’any 2021, tal com va es anunciar fa una setmana.

Colau ha agraït la confiança dels organitzadors amb la ciutat, ha destacat que la tria és un indicador que la capital catalana està molt ben posicionada internacionalment i ha assenyalat que impulsarà l’emprenedoria i l’economia de la ciutat.

L’organització ha decidit fer un canvi de localització per tal d’anticipar-se “a la demanda de participació dels propers anys” i poder créixer. Així ho ha afirmat el CEO del saló, Mike Blackman, que ha confessat que l’objectiu és “assegurar que l’experiència diària a la fira és positiva i còmoda”.

Després de 18 mesos de converses, la tria per Barcelona ha estat unànime i el lloc escollit serà el recinte firal de la Gran Via, un espai que Blackman ha qualificat com “un dels centres d’exhibició més grans i moderns d’Europa”. “L’ISE i la seva família es traslladen cap a una casa més gran, amb un pati també més gran”, ha reblat.

La fira internacional, que actualment rep més de 80.000 assistents i prop de 1.300 expositors, s’acomiadarà d’Amsterdam i s’instal·larà a Barcelona a partir de l’any 2021. La cita serà a principis d’any i poc abans del Mobile: del 2 al 5 de febrer del 2021.