El programa d’èxit ‘Masterchef’ ha aterrat a la ciutat per ajudar-la a superar la crisi del coronavirus. Gràcies a un acord amb Turisme de Barcelona, un equip de 70 persones ha rodat durant dos dies a la Boqueria i la Rambla per a un episodi de ‘Masterchef Celebrity’, que s’emetrà a la tardor. Més enllà de farcir la graella televisiva, el capítol servirà per promocionar la gastronomia barcelonina.

Aquest dimecres l’alcaldessa, Ada Colau, altres membres del govern municipal i la directora i el president de Turisme de Barcelona han presentat la iniciativa. Tots han coincidit en què és una bona oportunitat per fer publicitat de la capital catalana i perquè el sector turístic, sobretot de proximitat, es reactivi. “Per nosaltres és un orgull fer visible Barcelona com una destinació, ara mateix, molt atractiva“, ha dit Colau.

Un homenatge a la Boqueria i la Rambla

A banda de promocionar la gastronomia barcelonina, el programa també pretén retre un homenatge a dos espais d’allò més emblemàtics de la ciutat: la Rambla i la Boqueria. Segons Turisme de Barcelona, la gravació no ha costat ni un euro a les arques públiques i és una de les primeres iniciatives del pla d’accions per recuperar el turisme que la institució va presentar la setmana passada.