Si en un dia normal a la cuina del restaurant Hoffman el ritme és frenètic, avui encara ho és més. A partir d'aquesta nit i durant 10 dies oferiran un meú degustació de cinc plats a un preu per a totes les butxaques: 25 euros al migdia i 35 a la nit. El metre ens confessa que fa dies que ho tenen tot ple, però sempre hi ha qui a l'últim moment cancel·la la reserva. L'única possibilitat ara és la llista d'espera. 52 restaurants més ofereixen aquests preus durant l'Oportunity Week, com el Blanc, de l'hotel Mandarin, o el Gaig amb estrella Michelin... Una manera d'obrir les portes dels restaurants de luxe. MEY HOFMANN, directora de l'Escola d'Hostaleria Hofmann MANEL CASANOVES, responsable de la Barcelona Opportunity Week Ara toca i més en temporada baixa. Aquí a l'hotel Claris dormir una nit costa 270 euros, aquests propers 10 dies 130. Una bona part dels qui gaudiran d'aquesta oferta seran barcelonins. També els mercats de la ciutat han decidit aquest any adherir-se a aquesta iniciativa. Cada parada podrà posar en oferta els productes que més li convinguin. Només caldrà buscar aquests cartells, els "Jo estic d'oferta". Us ho ha explicat des del Mercat de la Concepció, Cristina Gibert.

La iniciativa, que compta amb un 20% més d’operadors que l’any passat, vol dinamitzar el sector. Part de la recaptació que se n’obtingui es destinarà a entitats benèfiques.