barcelona millor smart city

Barcelona ha estat anomenada la millor “smart city” estrangera en la sisena edició de la World Smart City Expo Korea, que ha reconegut també el lideratge i governança de la ciutat, i ha destacat accions com el pla Barcelona Green Deal de recuperació econòmica postpandèmia o els projectes de transformació urbanística de les superilles i el districte tecnològic 22 @. N’ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest dijous.

Aquesta exposició és l’esdeveniment més important de ciutats intel·ligents de la regió d’Àsia-Pacífic i reuneix governs, empreses i experts de tot el món en aquest camp.

Intercanvi d’empreses tecnològiques emergents

Un equip de promoció de la ciutat de Barcelona es troba a Seül amb l’objectiu de “reforçar les relacions institucionals amb el país, explorar la col·laboració en matèria econòmica i invertir en innovació”. En aquesta trobada, segons el consistori, s’han posat les bases d’una relació sòlida que ha de permetre l’intercanvi de “start-ups” tecnològiques, obrir vies d’internacionalització per a les empreses tecnològiques de Barcelona, així com la captació d’inversions.