La 21a edició del Barcelona Meeting Point ha tancat aquest diumenge amb més de 34.000 visitants, i ha superat en un miler la xifra de l’any passat. Segons l’organització, aquest any s’ha confirmat un repunt del sector immobiliari, ja que un 10 % dels visitants han comprat un immoble o ho faran en els propers dies després d’informar-se al saló.

Segons el president de Barcelona Meeting Point, Jordi Cornet, l’edició del 2017 s’ha celebrat enmig d’una situació excepcional pel context de conflicte polític entre el Govern espanyol i la Generalitat. Per això s’ha mostrat satisfet amb el nombre de visitants ja que, fins i tot, s’ha registrat un augment de l’activitat comercial respecte a les edicions anteriors.

Des de l’organització també han destacat que enguany s’han recollit sobretot dubtes relacionats amb l’escassa oferta en el mercat del lloguer, l’habitatge assequible o, altres qüestions de més interès per als professionals, com l’habitatge de les grans concentracions urbanes. A més, enguany s’ha implantat nova tecnologia al saló per tal de captar l’atenció de compradors mil·lennistes. 

En aquesta edició, el 23 % dels visitants han cercat comprar un habitatge per viure-hi de forma regular i un 7 % estudiaven comprar una segona residència.