A diferència de l’any passat, aquest 6 de gener els tres grans premis de la rifa de Reis de la Loteria Nacional sí que han tocat en diverses administracions de la capital catalana.

El primer premi, valorat en 200.000 euros per cada dècim, ha estat per al 19570 i s’ha venut en tres punts de Barcelona: Sant Andreu, Nou Barris i Ciutat Vella. Concretament en un estanc del carrer Gran de Sant Andreu, 168; a l’administració 284 de la via Júlia, i a El Gato Negro, la coneguda administració del carrer de Pelai, 1.

De fet, tots els punts estan pendents que Loteries i Apostes de l’Estat els confirmi la quantitat de dècims premiats i, com a conseqüència, la retribució exacta i els milers d’euros que han beneficiat aquest any els barcelonins.

Pel que fa al segon premi, valorat amb 75.000 euros per dècim, ha estat per a la combinació 03436 que a Barcelona ha anat a parar, en part, a l‘administració 168 situada a l’avinguda de Madrid, al barri de Sants.

Quant al tercer premi, que ha estat molt repartit arreu de l’estat, també ha tocat de resquitllada. Amb 25.000 euros per dècim, el número 05587 ha estat la combinació premiada i s’ha venut a l’administració 112 de rambla de Prim, 53. Aquest tercer premi també s’ha repartit en dos punts més; al número 18 del carrer de Comandante Benítez i al carrer de Joaquim Costa, 51.