Aquestes activitats, englobades en el que s’ha anomenat Mobile Week Barcelona, tindran lloc la setmana abans que comenci el MWC. És a dir, que es realitzaran entre el 20 i el 26 de febrer.

També destaca el programa d-LAB, que treballa per resoldre desafiaments socials mitjançant l’ús de la tecnologia mòbil. Durant el MWC, es presentaran els resultats d’un estudi que s’ha fet utilitzant sensors i càmeres d’última generació sobre els fluxos de visitants que hi ha a la Sagrada Família. Els organitzadors creuen que els resultats de l’informe poden aportar possibles solucions per mitigar la massificació turística que, sovint, denuncien els veïns de la zona.

Una altra gran novetat serà el Youth Mobile Festival (YOMO). Aquest espai, ubicat al recinte firal de Montjuïc, espera acollir uns 20.000 joves d’entre 16 i 20 anys per mirar de despertar en ells tota mena de vocacions científiques i tecnològiques. “Aprendre a programar s’ha convertit en l’anglès dels nostres temps“, ha assegurat el director general de la Mobile World Capital, Aleix Valls.

A més, tindrà lloc la quarta edició del 4 Years from Now (4YFN). En aquest espai de trobada per a emprenedors hi participaran més de 600 “start-ups” i més de 700 inversors. Pel que fa als visitants, se n’hi esperen 20.000, un 60 % més que en l’edició de l’any passat.

Escolteu-ho aquí: ▶️