tanca bar jofama

El bar Jofama ha abaixat definitivament la persiana després de 70 anys regentat per la mateixa família. Segons els seus propietaris, aquest local de la Dreta de l’Eixample ha tancat després de les pressions d’un fons voltor. Per acomiadar-se definitivament dels seus clients, l’Anna, la filla del propietari, ha volgut dir adeu amb un emotiu missatge a la façana.

“Sempre sereu el meu orgull i la meva brúixola”

L’Anna agraeix la dedicació de tota la família per tirar endavant el negoci durant 70 anys. “Sempre sereu el meu orgull i la meva brúixola”, diu la neta del Siscu i l’Antònia, que van obrir el restaurant Jofama. Sobre l’avi explica que “va morir sense saber què era el descans”. Un relleu que després va agafar el Carles, el pare de l’Anna, qui també ha lluitat fins a l’últim minut per tirar endavant aquest petit negoci.

Paraules d’agraïment per als clients

Al text no hi falten les paraules d’agraïment per a la clientela que sempre ha acompanyat la família de l’Anna. “Gràcies a tots els nostres clients per fer-nos tan feliços”, diu. A més, explica l’orgull que suposava per als amos del Jofama “veure el menjador ple de bona gent gaudint dels aliments que has cuinat”.

Crítica al fons voltor pel tancament

L’Anna també critica les pressions del fons voltor que els ha obligat a tancar. “On hi havia famílies i vida, ara tan sols queden apartaments de lloguer turístic i un fons voltor que tristament ha aconseguit fer-nos tancar”, conclou.