El banc mòbil alemany N26 ha anunciat que obrirà la seva segona oficina europea a Barcelona el pròxim 1 de setembre. Segons fonts de l’empresa, s’ha escollit Barcelona per ser “un centre tecnològic amb un ecosistema emprenedor molt potent”.

El banc alemany N26, que només permet operar amb telèfons intel·ligents, ha anunciat aquest dimarts que obrirà una oficina a Barcelona, la tercera de la companyia, que actualment en té a Berlín i Nova York. Engegarà l’activitat l’1 de setembre.

L’empresa també ha anunciat la intenció de contractar més de 100 enginyers i experts en desenvolupament de producte, ja que l’objectiu de l’oficina serà el desenvolupament de producte i tecnologia. La companyia ha informat que el procés de contractació ja està actiu. D’aquesta manera, N26 se suma a altres empreses que s’han instal·lat a Barcelona els darrers mesos i que estan fent que les ofertes per treballar a la ciutat augmentin constantment.

El director general d’N26, Valentin Stalf, ha assegurat que “obrir una oficina a Barcelona ens permetrà seguir creixent com a empresa tecnològica de primer nivell i continuar atraient el millor talent”. Per la seva banda, el director general d’N26 a Espanya, Francisco Sierra, ha afirmat que “la ciutat comparteix el mateix esperit internacional i emprenedor” de la companyia i, per tant, “és perfecta per al nostre primer equip europeu fora de Berlín”.