MARTA SERRA, directora del saló B-Travel "Incrementarem un 8% el turisme, superant la temporada de Setmana Santa, perquè el sector està molt viu i molt obert." "Puc descobrir coses que m'interessen anar a veure-les." "Hi ha molta varietat i és interessant."

El B-Travel va arrencar divendres al recinte firal de Montjuïc, per segon any consecutiu després de prendre el relleu del Saló Internacional de Turisme de Catalunya. L’organització ha potenciat enguany les activitats i demostracions que s’hi fan. Com a novetat, s’estrena l’espai B-Delicious, un espai d’experiències gastronòmiques obert fins les 23 h i on es poden trobar xefs amb estrelles Michelin.

En aquesta edició, el saló acull la representació de totes les comunitats autònomes i d’altres estats. El nombre d’agències de viatge participants ha augmentat fins a una setantena.

Segons els organitzadors, set de cada deu visitants al B-Travel trien el viatge d’estiu al saló. Preveuen que durant tot el cap de setmana s’hi acostin 30.000 assistents. La directora del B-Travel, Marta Serra, assegura que el sector “està molt viu” i que el turisme a Catalunya augmentarà un 8 % aquesta temporada.