Mapa averies Endesa

Una avaria a la cabina d’un centre de transformació d’Endesa situat al costat de La Monumental ha deixat sense llum prop de 3.000 abonats dels barris de la Sagrada Família i el Fort Pienc, a l’Eixample, aquest divendres al matí.

L’avaria s’ha produït a un quart de nou del matí i ha durat una mica més de dues hores. S’han vist afectats els veïns dels carrers de Lepant, Marina, Mallorca, Aragó, Los Castillejos i València. La manca de subministrament elèctric també ha deixat sense funcionar alguns dels semàfors d’aquesta zona de l’Eixample. Els abonats d’Endesa han utilitzat les xarxes socials per expressar el seu malestar.

Finalment, el subministrament elèctric s’ha restablert al voltant de les 11 del matí. La darrera incidència dels abonats d’Endesa va ser el mes de març quan uns 7.000 clients es van quedar sense llum, principalment al nord i l’est de Barcelona. En aquella ocasió, però, la companyia va atribuir el tall de subministrament a un sabotatge dels treballadors de l’empresa subcontractada Elecnor, que estaven fent vaga.