La majoria dels qui viatgen en aquest bus són turistes, però al contrari del que podria semblar, no visiten la ciutat. Cada dia una desena d'autobusos llançadora surten del passeig de Gràcia en direcció a la Roca Village. A bord, molts estrangers que ho tenien planificat des d'abans d'arribar a Barcelona. MARIAM WAGIH "Tinc un fill de 17 anys i una filla de 13. Tots dos m'han fet una llista, així que espero trobar el que volen comprar." EUGENIIA NEPOCHATYKH "Tens un bus i simplement t'hi asseus i et relaxes abans de comprar, i després." ECKER SAMANTHA "Abans de venir vam mirar les marques i dissenyadors que hi ha." Cada any passen per aquest centre comercial més de tres milions de persones. D'aquestes, prop d'un 60% són turistes, sobretot de França, Rússia o el Sud-est asiàtic. Aquí hi ha un centenar de botigues de moda de marques de prestigi, tant nacionals com internacionals, però es preveu que l'espai continui creixent. S'està fent una ampliació de 6.500 metres quadrats, de manera que l'estiu de 2014, arribarà als 24.000 metres quadrats. CAROLINE BOUQUET "Es más comodo. No tengo que ir de un sitio a otro, está todo en el mismo lugar." ALEX PADILLA "Si compares els preus entre la Roca i el centre de Barcelona trobaràs un 50% de descompte i més." Per 20 € el bitllet permet passar fins a set hores al Village. Per això, els qui opten per tornar al migdia, són pocs.

El servei, que va entrar en funcionament a finals d’abril, permet als turistes arribar al centre comercial en, aproximadament, 40 minuts. Acompanyats d’un guia, pel camí poden veure edificis singulars com La Pedrera o la Torre Agbar. I un cop a La Roca Village, gaudeixen d’un 10% de descompte extra.

A més de la línia que surt del passeig de Gràcia, també hi ha autobusos que passen pel World Trade Center i per la zona del Fòrum.