La nit del passeig de Gràcia es va anul·lar l’any passat per la pandèmia i, aquest any, els comerciants han reinventat la jornada per adaptar-se a les seves necessitats i també a les de l’emergència sanitària. En comptes d’una celebració d’un dia, es faran diverses activitats durant els divendres, caps de setmana i dies festius. La primera ha estat aquest divendres, dia 3 de desembre, i ha arrencat amb l’encesa d’un gran arbre de Nadal, als Jardinets de Gràcia, de 9 metres d’alçària, que es podrà visitar fins al dia de Reis.

L’objectiu és que aquest eix comercial esdevingui un espai on gaudir de les festes nadalenques i, alhora, atreure clients. Per això, i per evitar aglomeracions, s’ha decidit que no hi hagi una única nit del passeig de Gràcia, sinó diverses.

Espectacles itinerants

Durant aquesta primera jornada s’ha pogut gaudir de l’espectacle itinerant de la companyia barcelonina Brodas Bros. Però al llarg de la resta de dies se’n podran veure d’altres:

  • ‘Big dancers’, un espectacle amb titelles de quatre metres d’alçària (els dies 4 i 8 de desembre a les 18.30 h).
  • ‘Lex equorum‘, una actuació amb cavalls de grans dimensions il·luminats (els dies 6, 10, 11, 17 i 18 de desembre a les 18.30 h).
  • ‘Gospel ladies‘, cançons de Nadal “a cappella” des dels balcons de La Pedrera, la Casa Batlló i l’Hotel Majestic (els dies 6, 11 i 17 de desembre a les 18.30 h ).