L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur) ha entregat, en un acte celebrat aquest dijous, 16.171 euros al Casal dels Infants. La donació forma part de la campanya “Check in solidari”, en la qual han participat 40 empreses del sector i 1.700 apartaments turístics adherits. L’edició d’enguany, la tercera, ha aconseguit doblar la recaptació de les edicions anteriors.

Segons Apartur, les empreses i apartaments que hi han participat ho han fet aportant un euro per cada reserva que han rebut entre l’1 de juny i el 15 de setembre. A més, com a novetat respecte a les altres edicions, els turistes que ho han volgut  han pogut aportar diners a la campanya a través d’unes guardioles facilitades pels propietaris dels pisos.

Els diners recaptats es destinaran al projecte Vincles del Casal dels Infants, que treballa amb mares amb nadons d’entre zero i tres anys que estan en risc d’exclusió social. La directora general del Casal dels Infants, Rosa Balaguer, ha valorat molt positivament la iniciativa i ha explicat que el suport d’Apartur ha estat “clau per vincular el sector turístic amb la transformació del Raval”.