Anunci Loteria Nadal 2022

S’acosta Nadal i un bon exemple és l’anunci de la Loteria de Nadal 2022, que s’ha presentat aquest dijous. A diferència d’altres anys, enguany l’espot mostra tres històries de solidaritat i valors infrangibles com ara el de l’amistat o la honestedat. L’anunci, creat per Gonzalo Urriza i Carlos Jorge, vol mostrar que la rifa amaga històries extraordinàries.

Loteria de Nadal 2022: Premis del sorteig, com comprovar els números i tot el que n’has de saber

El sorteig de la Loteria de Nadal, “ple d’històries extraordinàries”

Sota el lema “un sorteig extraordinari ple d’històries extraordinàries”, el primer anunci de la Loteria de Nadal té com a protagonistes el treballador d’un far, l’Ulises, i una florista, la Júlia. Ell es troba un dècim enganxat al vidre d’un far i quan l’agafa veu que té escrit el missatge “Per a la Júlia. Tres Orquídees”.

El bitllet està premiat i quan busca a Google la frase apareix la floristeria de la Júlia. L’Ulises va cap allà i deixa el bitllet premiat al mostrador.

Quan es pot començar a comprar la Loteria de Nadal 2022?

La segona història té com a protagonistes una treballadora d’una empresa de llums de Nadal i una persona immigrada que s’acaba d’incorporar a la fàbrica. Com que no parla bé l’idioma, la dona li proposa anar a fer un cafè i decideixen compartir un dècim.

La tercera història explica el cas d’un pastor que recorre diversos quilòmetres sota la pluja amb les seves ovelles per anar a veure un amic que està hospitalitzat. Quan arriba es veu com li entrega una papereta pel sorteig del 22 de desembre.

180 sèries i 2.520 milions d’euros en premis

El sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal se celebrarà com és tradició el 22 de desembre. Enguany repartirà 2.520 milions d’euros en premis, 112 més que en 2021. Segons ha explicat el president de Loteries i Apostes de l’Estat, Jesús Huerta Almendro, aquest 2022 s’emetran 180 sèries, vuit més que en anys anteriors. Aquesta emissió suposa 3.600 milions d’euros, dels quals es reparteix el 70 % en premis.

Què vols saber de la Loteria de Nadal 2022?