El gegant tecnològic Amazon s’instal·larà, segons les previsions, a partir del quart trimestre d’aquest any al 22@. El grup nord-americà ha llogat unes oficines de 13.000 metres quadrats de l’aliança d’empreses Castellví i els fons Stoneweg i Global Danbury que encara es troben en construcció a la cruïlla dels carrers de Tànger i Badajoz.

L’immoble ha estat batejat pels promotors com a Luxa i està format per dos edificis independents que s’uniran per un passadís elevat que comunicarà els dos edificis. D’aquesta manera, Amazon obrirà un altre nou espai a la ciutat, ja que ja té un local de servei d’entregues ràpides a l’Eixample i també n’obrirà un altre aquesta tardor al Prat.

L’espai de la multinacional al 22@ ocuparà el 75 % de les vuit plantes previstes -13.000 metres quadrats dels 17.000 totals de l’immoble- i estarà construït amb “una pell de vidre que disposa d’alta protecció solar”  i amb materials que aconsegueixin, segons els promotors, “una alta qualificació energètica que garanteix l’obtenció del segell de qualitat Leed Gold”.

La nova seu d’Amazon estarà ubicada prop d’altres empreses tecnològiques com Indra Sistemas o Schibsted.