Amb aquesta signatura, Amazon fa un pas més per instal·lar un centre logístic al Prat. Tot i que la compra no està tancada, en signar l’opció de compra la multinacional es reserva el dret d’adquirir-la al davant d’altres possibles compradors. Per fer aquesta reserva, paguen tres milions d’euros, segons fonts de la companyia.

La decisió final, que portaria a la firma de l’escriptura definitiva de compravenda dels terrenys, dependrà que es desencallin tràmits pendents com l’aprovació de llicències urbanístiques o l’arribada dels subministraments necessaris. Fonts d’Amazon han confirmat que la signatura final es podria produir als voltants de l’estiu.

La parcel·la on es preveu que s’instal·lin té una superfície de 150.808 metres quadrats i 210.000 metres quadrats construïbles. S’hi pot fer un edifici amb una planta baixa i tres pisos més per a ús logístic, principalment, encara que també s’hi poden donar també usos complementaris d’oficines, comercials i de restauració.

A partir de l’anunci de l’adjudicació dels terrenys a la multinacional estatunidenca, es va obrir un període màxim d’un mes per tancar l’acord. Tot i que l’adjudicació es va produir el 14 de desembre de 2015, el març de 2014 ja es parlava de l’interès de la companyia.