La Cassandra, la seva filla de cinc anys i una cosina seva han aconseguit ajornar l’ordre de desnonament que tenien fixada per a aquest dilluns al matí. Els agents dels Mossos d’Esquadra que s’han personat per fer-lo efectiu han accedit a donar-los dos dies per recollir les coses de casa i abandonar el pis on viuen, al carrer de les Agudes, 114, al barri de Ciutat Meridiana. Dimarts es reuniran amb el Patronat de l’Habitatge, que busca un pis on reubicar-les.

Fa un any que la Cassandra i la seva filla de cinc anys i també la seva cosina van entrar d’ocupes al pis on viuen actualment. És un cas més als blocs del carrer de les Agudes, a Ciutat Meridiana, on, segons alguns veïns, la meitat de pisos estan ocupats. En el cas de la Cassandra, el banc propietari de l’immoble va obrir un procés penal per denunciar l’ocupació i finalment l’ordre de desallotjament s’ha de fer efectiva.

Les dues afectades majors d’edat i la nena es reuniran aquest dimarts amb el Patronat Municipal de l’Habitatge per intentar trobar una solució i reallotjar-les a un altre pis. El procés, però, no és ràpid, i mentrestant l’Administració els ha demanat que busquin allotjament provisional a casa d’algun familiar o amic. L’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana ha donat suport a les afectades i, a través de Twitter, ha demanat a Ada Colau una solució per a aquesta família.