Alimentària 2018

El coronavirus va obligar a posposar la fira Alimentaria del 2020 al 2021. Ara caldrà esperar encara un any més, perquè s’ha tornat a ajornar, fins al 2022.

Segons ha informat Fira de Barcelona, la nova data serà del 4 al 7 d’abril de l’any que ve, quan es preveu que “la situació epidemiològica serà més favorable” i permetrà que hi participin companyies professionals del sector.

Hi ha una alternativa: el Gastronomic Forum

Algunes empreses locals de l’àmbit de l’alimentació, les begudes i el “food service” que hi havien de prendre part aquest any tenen una alternativa. Podran participar en el Gastronomic Forum Barcelona a l’octubre. Un saló en què podran fer arribar a consumidors i distribuïdors els seus productes.

Sí que hi haurà Saló de l’Automòbil

El que sí que se celebrarà és el Saló de l’Automòbil. Fira de Barcelona ha explicat en un comunicat que les dates es mantenen tal com estaven previstes, del 8 i al 18 juliol del 2021. En un comunicat, la institució firal diu que l’Automobile Barcelona es convertirà en “el primer gran esdeveniment del sector que se celebrarà a Europa aquest any” i subratlla que el compromís de les marques és ferm.

Saló del Automòbil