AGUSTÍ COLOM, regidor d'Ocupació, Empresa i Turisme "Creiem que s'havia fet en el seu moment un projecte que estava sobredimensionat. L'hem reduït, per tant una part explica aquesta reducció del cost per a l'administració, però també creiem que situem en els termes raonables quin havia de ser el valor de la prestació que s'efectuava."

El pressupost per a l’OAE de 2015 ha estat de 875.000 euros, i per a 2016 serà de 350.000 euros. El motiu de la reducció és que des de la regidoria d’Ocupació i Empresa consideren que el servei “s’ha adjustar a les necessitats i la demanda que té”, ha dit el regidor Agustí Colom. El concurs públic es farà el gener de 2016 i ja ha començat la licitació.

Si la llei d’Estabilitat Pressupostària ho permet, Colom ha assegurat que el consistori “es plantejarà si se’n pot fer una gestió directa”. Un altre dels canvis que s’han anunciat és que l’oficina ampliarà el ventall de públic, ja que també treballarà amb empreses de l’economia social. Per això s’ha canviat el nom d’Oficina d’Atenció a l’Empresa, per Oficina d’Atenció a les Empreses, per incloure la diversitat de models empresarials als quals es dirigirà a partir de l’any vinent aquest servei.