Connectar negoci, coneixement i creativitat. Aquest és l’objectiu del nou “hub” Acid House, inaugurat al 22@, concretament al número 84 del carrer d’Àvila. És una iniciativa de l’estudi de disseny i comunicació Folch Studio en col·laboració amb altres agents com l’escola de disseny Elisava, OFFF Barcelona o el grup Vice Media i el suport d’Adidas Original.

Als seus 500 metres quadrats hi ha espais d’oficina per a empreses, un plató-estudi on s’impartiran tallers i classes magistrals (en sinergia amb l’escola Elisava), una cafeteria Nomad i fins i tot una “window gallery”, una galeria de cara al carrer. Acid House forma part del Clúster Barcelona Creativa, que promou la regidoria de Turisme i Indústries Creatives.

La idea és seguir creant sinergies entre creatius de diversos àmbits. “Fa 15 anys que, com a estudi de disseny, tenim lligats amb agents del clúster, però el que volem, precisament, és crear més sinergies des d’aquí”, explica Albert Folch, director creatiu del “hub” i de Folch Studio.

Acid House, “hub” al 22@

Folch Studio aprofita l’avinentesa per traslladar la seva seu a Acid House, on de moment hi ha instal·lada també la productora audiovisual White Horse. Les instal·lacions són en un antic taller, que ha estat completament redissenyat per Arquitectura-G. “No imaginem un projecte així en un barri que no fos el Poblenou. La dinàmica del 22@ ofereix les possibilitats que busquem”, assevera Albert Folch.

A la inauguració ha oficiat la DJ Ikram Bouloum, punxant de cara al carrer d’Àvila. Anàlogament, el públic assistent ha pogut veure una instal·lació de l’artista Massimiliano Moro. Forma part de la novena edició del festival Llum BCN, que té lloc entre el 14 i el 16 de febrer.