Aquest mes de febrer Barcelona acollirà el Mobile World Congress 2019, la fira de mòbils més important del món. A més, durant aquest esdeveniment Barcelona acull tot d’activitats complementàries, com la sisena edició del 4YFN (4 Years from Now). Tindrà lloc del 25 al 27 de febrer al recinte firal de Montjuïc, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Què és el 4YFN?

El 4YFN està pensat com una plataforma de negoci entre les empreses emergents. És el millor aparador tecnològic per a aquells emprenedors que volen donar a conèixer les seves idees. Els experts afirmen que és una fira pensada per inspirar-se, aprendre i compartir idees amb alguns dels emprenedors i inversors més destacats.

És un mercat per a la innovació, en què es reuneixen representants mundials de grans empreses, inversors i incubadores per tal de planificar el seu futur. Més de 18.000 metres quadrats. L’any passat hi van anar un total de 107.000 persones provinents de 250 països i més de 2.400 empreses.

Horaris 4YFN 2019

La fira estarà oberta del 25 al 27 de febrer. Els expositors i personal del 4YFN podran accedir a l’interior del recinte a partir de les 8 h. En canvi, els visitants no ho podran fer fins a les 9 h. La fira restarà oberta fins a les 20 h per a tothom.

Entrades del 4YFN 2019

La fira està pensada per a gent emprenedora, però tothom qui ho vulgui pot accedir-hi si compra l’entrada.

  • Visitor pass (299 euros): És l’entrada bàsica de la fira. Inclou accés a l’àrea d’exhibició, així com a les conferències i tallers. A més, inclou una entrada per al Mobile Word Congress el 28 de febrer, l’últim dia de la fira. També podran veure els premis del 4YFN
  • VIP pass (399 euros): A més del que ofereix l’entrada bàsica, els que tinguin aquest tiquet podran accedir els espais de reunions privades. I a l’hora de fer les inscripcions hi podran accedir pel registre ràpid.
  • Investor pass (499 euros): Aquesta entrada està pensada per als inversors: tenen tota la resta, però, a més, podran accedir al saló dels inversors i els espais destinats a les “start-up”.
  • Academic pass (89 euros): Aquesta és una entrada pensada específicament per al sector educatiu. Per això, per accedir a la fira amb aquesta entrada s’haurà d’acreditar que estàs estudiant.
  • Healty Summit pass (350 euros): Un accés dissenyat específicament per a aquelles persones que, a més d’anar a la Cimera Digital de Salut i Benestar, vulguin accedir a veure i conèixer el 4YFN.

Agenda de conferències

Durant els tres dies que duri el 4 Years from Now es faran desenes de conferències i xerrades relacionades amb la tecnologia mòbil. Pots consultar l’agenda de la fira per dies aquí:

Altres activitats destacades

  • Àrea de descobriment: És un espai pensat per millorar els projectes i donar-los a conèixer. Hi ha diversos espais. Per exemple, unes taules on exposar el projecte i rebre l’assessorament i orientació pràctica per pensar l’estratègia empresarial, el màrqueting o el finançament. També hi ha un altra opció, que és presentar el teu projecte davant d’un grup d’inversos, empreses o socis potencials.
  • Datathon: Vols aprendre sobre l’anàlisi de dades? Aquesta fira ofereix 12 hores de classes impartides per professionals de primer nivell.

On és el 4YFN 2019?

El 4YFN tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Plànol de la Fira durant 4 Years from Now

4YFN

Com arribar al Mobile World Congress 2019?

Bus: H12
Metro: Espanya (L1 i L3)

Des de l’aeroport es pot agafar l’Aerobús fins a la plaça d’Espanya cada cinc minuts. I per anar-hi des del MWC, l’organització ha programat un servei gratuït de bus cada 10 minuts per connectar les dues fires.