(ACN) L’esdeveniment centrat en la promoció d’empreses emergents tecnològiques, el Four Years from Now (4YFN), celebrarà la vuitena edició -la segona dins de l’espai del MWC– amb més de 4.000 milions d’euros en inversió disponibles. Segons ha destacat la GSMA en un comunicat, el certamen convertirà Barcelona en un punt de trobada per a empreses emergents, inversors i institucions enmig d’un context que, després de la crisi de la covid-19, “es preveu optimista”.

L’esdeveniment, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març al recinte firal de Gran Via, comptarà amb la participació d’uns 300 ponents i més de 500 “start-ups” internacionals, de les quals més de 200 presentaran la seva idea de negoci per obtenir finançament dels principals fons.

Un dels fundadors de Glovo, entre els ponents

Enguany, el 4YFN se centrarà en quatre temàtiques: l’humanisme tecnològic; les últimes tendències en cultura i entreteniment; la implementació i execució de programes empresarials, i la figura dels fundadors, que compartiran idees i consells. Entre els ponents més destacats hi ha el cofundador de Glovo, Sasha Michaud; la directora del CCCB, Judit Carrera; el conseller delegat de Meetup, David Siegel, o la fundadora i consellera delegada d’Eticas Research Consulting, Gemma Galdón.

El 4YFN té el suport de BStartup –la plataforma centrada en el desenvolupament d’empreses emergents impulsada pel Banc Sabadell- com a patrocinador de platí, juntament amb altres patrocinadors com CaixaBank, Telefónica, Wayra i Esade. En l’àmbit institucional, l’esdeveniment també té el suport d’Acció, Barcelona Activa, l’ICEX i Mobile World Capital.