La fira professional del sector turístic de Barcelona, B-Travel, tanca portes aquest diumenge després de tres dies de certamen havent acollit més de 20.000 visitants i supera així les expectatives dels organitzadors. L’edició d’enguany ha reunit 100 expositors i més de 500 empreses del sector, totes les comunitats autònomes de l’estat i 30 destinacions internacionals. Així, s’hi han pogut veure destinacions de proximitat de dins de Catalunya i indrets amb alta demanda com el Brasil, Croàcia, Cuba, Portugal i el Marroc. L’organització ha celebrat en un comunicat el “clima d’optimisme” amb què s’ha celebrat la fira d’aquest 2022, que no ha aconseguit xifres com les d’abans de la pandèmia però que ha “suscitat l’interès de milers de viatgers”.

Satisfacció de l’organització, que qualifica d’èxit l’edició

El president del saló, Martí Sarrate, s’ha mostrat “enormement satisfet” amb el desenvolupament del B-Travel 2022 i ha assegurat que en aquesta edició s’ha posat de manifest que, malgrat les dificultats del moment actual, la gent té ganes de viatjar.

El 77 % dels visitants del saló han decidit les seves vacances al saló ”
Martí Sarrate

L’oferta de turisme industrial i el gastronòmic com a atractius

A banda de les ofertes per al gran públic, també hi havia opcions de turisme industrial, que reivindica el llegat de zones industrialitzades com a atractiu turístic, i l’espai del turisme enogastronòmic B-Delicious, que ha tornat després de dos anys d’absència. La propera edició del B-Travel tindrà lloc del 10 al 12 de març del 2023.