La superilla del Poblenou s’ha convertit aquest diumenge en escenari del rodatge de dos videoclips, un de la banda alemanya Bell, Book & Candle i un altre del grup barceloní La Mulata. Tots dos estan treballant per tenir els videoclips enllestits a finals de març.

El nou treball de la banda alemanya Bell, Book & Candle es titularà “Wie Wir Sind” i sortirà aquest mes de març. L’equip de rodatge ha estat gravant a la superilla del Poblenou una de les seves noves cançons, però també ha rodat escenes a altres espais de Catalunya. El grup alemany es va fer popular l’any 1997 a través de la cançó ‘Rescue me’, que va sonar a  les ràdios de tot el món.

Aquest diumenge la superilla del Poblenou ha estat escenari encara d’un altre rodatge. El grup barceloní La Mulata ha decidit convertir en videoclip el seu single ‘Bati l’ou’ del seu primer disc, “Marenga”, estrenat l’any passat. La banda defineix el seu estil com de mestissatge llatinocatalà, ja que combina ritmes provinents del merengue i la salsa però allunyant-se del reggaeton. De fet, la banda, conformada per deu músics, defineix les seves cançons com a música de festa major.