Quaranta-cinc anys després de la versió original, el cantautor Joan Manuel Serrat reinterpreta ‘Mediterráneo’. En aquesta versió s’hi afegeixen les veus d’artistes de primera línia que han volgut sumar-se a la iniciativa solidària.

Entre els grans noms grups com Gossos, Els Amics de les Arts i Elèctrica Dharma, i cantants com Pablo López, Shuarma, Judit Nedeermann, Joana Serrat, Santi Balmes, Gemma Huguet, Ismael Serrano i Manu Guix.

La gravació es va fer va fa deu dies i aquest diumenge la campanya “Casa nostra, casa vostra” ha difós el videoclip. D’aquesta manera escalfen motors per al Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà el Palau Sant Jordi l’11 de febrer.

Serrat, no podrà assistir a la cita, però ha volgut col·laborar amb la iniciativa solidària amb aquesta gravació del mític tema pensant en les persones que travessen el mar cercant una vida millor. Altres artistes ja han confirmat que hi participaran. Els beneficis del concert es destinaran a les organitzacions que treballen en migració i refugi.

La campanya també està organitzat una manifestació multitudinària per al 18 de febrer.