L'artista Coreà IM Heung-soon és a Barcelona per presentar una exposició individual a una petita galeria del barri del Raval. Fa videoart i va guanyar el premi Lleò de Plata a l'artista promesa de la darrera Biennal de Venècia. Gabriela Moragas, codirectora de la galeria Àngels Barcelona 'És el primer cop que es poden veure aquestes peces a Espanya i fins i to a Europa. És un artista que ha treballat desde fa molts anys sobre les comunitats que més pateixen a Coera, que són dones i immigrants.' A venècia va guanyar el premi amb aquesta obra: 'Factory Complex', un homenatge a la seva mare que durant 40 anys va treballar precariament en una de les moltes fàbriques que hi ha a Corea del Sud. Amb el seu treball l'artista explora l'impacte de la modernització en la societat de Corea del Sud i també el rastre d'aquelles dones que han sobreviscut al trauma de la guerra'. "Staging the singularity of memory (Sobre la singularidad de la memoria)", nom de l'exposició, es podrà veure en aquest espai fins al 22 de desembre.

IM Heung-soon ha vingut per presentar una exposició individual a la galeria Àngels Barcelona, una petita galeria del barri del Raval. Fa videoart i va guanyar el premi Lleó de Plata a l’artista promesa de la darrera Biennal de Venècia. És el primer cop que es poden veure les seves peces a Espanya i fins i tot a Europa.

És un artista que ha treballat desde fa molts anys sobre les comunitats que més pateixen a Corea, que són dones i immigrants. A Venècia va guanyar el premi amb l’obra ‘Factory complex’, un homenatge a la seva mare, que durant 40 anys va treballar precàriament en una de les moltes fàbriques que hi ha a Corea del Sud.

La mostra porta per nom “Staging the singularity of memory (Sobre la singularidad de la memòria)” i es podrà veure en aquest espai fins al 22 de gener.