La sala Versus Glòries tornarà a aixecar el teló aquest dimecres 19 d’agost després de cinc mesos tancada per la crisi del coronavirus. Ho farà amb l’espectacle “Gustafsson R60”, de la companyia resident La Trama Produccions en col·laboració amb Pomodoro. L’obra s’hauria d’haver estrenat el mes de maig, però es va posposar degut a la crisi de la covid-19.

“Gustafsson R60” és una comèdia que parla de l’amistat, de l’amor i la sinceritat, “de tot allò que desitgem a la vida i de la manca d’escrúpols per aconseguir-ho.” Rosa Molina, nascuda a Terrassa i amb domicili a Oslo, és l’autora i directora de l’obra que interpreten Óscar Jarque, Edgar Moreno, Xavier Pàmies, Laura Porta, Rafaela Rivas i Núria Sanmartí.

L’espectacle es podrà veure fins el 20 de setembre, en horari de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19h.

Mesures de seguretat contra la covid-19

Segons informa el teatre en un comunicat, la sala s’ha adaptat per complir les mesures de seguretat per evitar el contagi de coronavirus: és obligatori l’ús de mascareta i gel higienitzant. A més, es desinfecta la sala després de cada funció i hi ha aforament limitat per garantir la distància de seguretat entre butaques.