El programa ‘Va passar aquí’, de betevé, és un dels finalistes de la 26a edició dels Premis Zapping. Ho és en la categoria de millor programa de televisió local, juntament amb ‘Activa’t a casa’, de Lleida TV, i l’especial del Campionat de Catalunya de ciclisme sub-23 i elit, de Canal SET, la televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental.

Els finalistes s’han donat a conèixer aquest dijous. També s’han anunciat els premis nominals. Entre els guardonats, hi ha TV3, Movistar+, RTVE i la plataforma en línia Unicoos.

Tots els guardons s’entregaran en una gala que es farà el pròxim 22 de juny a l’auditori del CaixaForum de Barcelona.

Premi dels teleespectadors

Els Premis Zapping, que atorga l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, són els únics guardons audiovisuals de vot popular que es concedeixen a Espanya. Premien la qualitat i no l’audiència i són els consumidors qui escullen els finalistes en cada categoria. Després, un jurat en decideix els guanyadors.

Betevé ja ha guanyat el premi en ocasions anteriors: ho va fer amb la sèrie  Les molèsties‘ —guanyadora l’any 2020 en la categoria de televisió local—, el programa Trèvols de 4 fullesguanyador el 2019 en la mateixa categoria— i també els programes informatius el 2013.