Després de deu edicions d’estiu i amb l’objectiu de consolidar un públic creixent, el cicle de concerts Els Vespres de la UB amplia l’oferta a la temporada d’hivern. El certamen ha programat en total quatre actuacions, que es faran els divendres al vespre entre el 19 de febrer i el 18 de març. En aquesta ocasió, el lloc escollit per fer sonar la música serà el Paranimf de l’Edifici Històric.

L’entrada és gratuïta i només cal descarregar-la al web d’Els Vespres de la UB. Tot i això, l’aforament és limitat i, per tant, cal reservar la localitat amb la màxima antelació possible. Com ja és habitual, el cicle inclourà propostes d’estils molt diferents i alhora complementaris.

Concretament, el calendari d’actuacions començarà el divendres 19 de febrer amb Rosalía, una de les veus més prometedores del flamenc actual, que actuarà acompanyada de Raül Fernández, “Refree”.

El següent concert serà el 26 de febrer, en què el grup barceloní Nothing Places presentarà el disc ‘Tidal love’. La banda, d’estil pop avantguardista, està integrada per Emilio Saiz (ex Russian Red) i Xavi Molero (col·laborador de Refree, Zahara o Love of Lesbian, entre d’altres).

La tercera cita programada és el dia 4 de març a càrrec de Carla Serrat, germana de Joana Serrat i amb un projecte electrònic suggeridor, marcat per la veu intensa de la cantant i pels ritmes orgànics i elaborats amb sintetitzadors.

L’últim dels concerts d’Els Vespres de la UB serà el 18 de març, amb l’actuació de Ran Ran Ran, el nou projecte de Ferran Baucells, que conjunta música americana i folk tradicional.

Podeu consultar tota la informació del cicle de concerts Els Vespres de la UB al seu web, i també al compte de Facebook VespresUB, i a l’usuari de Twitter @VespresUB.