Ganivets convertits en ocell. Peces de fusta. I ferro. Aquests elements componen el zoo particular de Miquel Aparici, un escultor que reutilitza diferents objectes i materials per crear les seves obres. MIQUEL APARICI, escultor "Tots els objectes dels quals la gent es desfà normalment intento trobar-ne la bellesa. M'agrada que la pintura estigui més esconxada, m'agrada que estigui oxidada. Busco on la gent ja no troba res i intento trobar alguna cosa que em serveixi." Amb aquesta tècnica ha aconseguit crear un estil propi a mig camí entre l'obra d'art i la joguina. Des d'avui i fins al 22 de desembre es pot veure una mostra del seu treball al centre Teknhart, que s'ha inaugurat avui. Encara que ho sembli, però, no es tracta d'una galeria d'art. En aquest centre, un grup de joves professionals treballen en la rehabilitació i la restauració d'objectes. CRISTINA SOCARRAT, arquitecta gerent de Tekhnart "Aquest és un espai que intenta donar-li aquest nou cicle a les coses, des de petits objectes fins a espais, habitatges, edificis o inclús podríem parlar de nuclis històrics d'una població, d'una petita ciutat." De moment l'empresa els funciona. Tenen diversos encàrrecs per rehabilitar mobles i treballen ja en dos projectes importants.

Miquel Aparici combina objectes vells amb materials reutilitzats com la fusta o el metall. Amb aquests elements crea les seves escultures, la majoria de les quals representen diferents animals. Una trentena de les seves obres s’exposen des d’aquest dijous i fins al 22 de desembre al centre Tekhnart.

L’empresa ha inaugurat la seva seu aquest dijous. Hi treballen un petit grup de joves professionals de diverses disciplines: des de l’arquitectura fins al disseny gràfic. S’encarreguen de rehabilitar i restaurar objectes i edificis. Tot plegat amb un objectiu molt clar: donar una nova vida a objectes que ja no s’utilitzen.