Mercè 2022 a Barcelona

Les Festes de la Mercè 2022 finalitzen aquest dilluns amb una assistència de més d’un milió de persones, amb un programa descentralitzat i divers que ha inclòs centenars d’activitats durant els sis dies de festa major, segons ha indicat l’Ajuntament. En espera de la xifra de públic de l’espectacle del Piromusical de la Mercè (el 2019, última edició abans de la pandèmia, va ser seguit per 90.000 persones) i a falta també de les dades de la resta d’activitats de l’última jornada, la programació ha estat seguida per 1.020.000 persones

La Mercè 2022 a Barcelona: Última hora | DIRECTE

El correfoc inunda amb 500 colles de diables el passeig de Gràcia

Entre les novetats que en destaquen hi ha l’afluència del correfoc, que aquest diumenge per primera vegada es va celebrar al passeig de Gràcia, amb prop de 120.000 espectadors i una participació de més de mig centenar de colles de tota la ciutat. 

Piromusical de la Mercè 2022 a Barcelona: Com serà i on veure els Focs Artificials de les festes?

Més de 200.000 espectadors als concerts

D’altra banda 219.000 espectadors han assistit als concerts de la festa major de la ciutat, amb una oferta musical diversificada i amb escenaris nous. Barcelona Cultura remarca l’èxit de la incorporació del nou escenari a la Zona Universitària, al carrer de Martí i Franquès.

El Parc de l’Aqüeducte i el de la Ciutadella concentren el públic familiar

Un any més, les arts de carrer han tingut un espai destacat en la programació de la Mercè, amb propostes per a tots els públics que han sumat 190.000 espectadors. Després de diverses edicions condicionades per la pandèmia, aquest any s’ha pogut recuperar la presència de companyies internacionals en la programació, amb una diversitat i una qualitat molt valorades pel públic, la recuperació del Parc de la Ciutadella com a epicentre i la irradiació per parcs i escenaris de tota la ciutat. 

Com anar al Piromusical de la Mercè 2022 per veure els focs artificials? Consells per arribar-hi

Les activitats han arribat a espais nous com el Parc de l’Aqüeducte, a Ciutat Meridiana, amb l’oferta de Pallassos sense Fronteres, o redimensionats com el Parc de Joan Miró, centrat en programació familiar.