La calma i tranquil·litat de l'oratori de Sant Felip Neri va enamorar cinc artistes. Tant, que van decidir quedar-s'hi i muntar NunArt, un centre d'investigació, creació i difusió de "l'art nun", en esperanto, "contemporani". MARIONA CASTILLO, NunArt "De seguida que vam començar a obrir les portes i a dir que existíem, i ens en vam adonar que hi havia molta gent interessada en un espai així, que fos assequible i obert a qualsevol tipus de proposta" El NunOff és el gran esdeveniment de l'any. En aquesta segona edició, una vegada més, les propostes han estat arriscades però no pel component amateur sinó per la poca visibilitat mediàtica dels artistes. MARIONA CASTILLO, NunArt "Volem donar a conèixer gent que té trajectòries una mica més silencioses però molt fermes. Tenim ganes de mostrar la feina, feta amb molt d'afecte i minuciositat amb artistes que potser no se'ls ha donat tant de ressò". Una bona prova d'això és la participació de la ballarina holandesa Sau-Ching Wong. SAU-CHING WONG, ballarina "Els moviments que he posat a la coreografia són una mica com la recerca de moviments que jo crec que són lletjos per mi, però que potser el públic no els hi troba. Són els contrastos que vull reflectir al ball" Fins dissabte hi dues actuacions de música, teatre, dansa i o audiovisuals cada dia a partir de les 10 de la nit.

El NunOff celebra la segona edició amb els mateixos objectius originals: promocionar els artistes menys coneguts  i fer visibles les propostes més arriscades. Des del 15 de juliol i fins a aquest dissabte, el festival ofereix  una programació interdisciplinària on participen més de 30 artistes.

El festival és una iniciativa del col·lectiu NunArt, un centre d’investigació, creació i difusió de “l’art nun”, que en esperanto vol dir “contemporani”.

Comparteix a: