"Des que era petit això ha existit, i dic, per acomiadar-me, no tinc res a fer aquesta tarda i dic, anem al cine." "És una pena. I a més a més, sobretot pel jovent perquè els xavals de 14 i 15 anys aquí han d'agafar el metro i sortir si volen fer alguna cosa. Ja no hi ha res més per fer aquí." "No tendré más remedio que irme al Heron City o a La Maquinista. Lo que pasa es que allí el cine es mucho más caro." "Divendres i dissabtes tots els bars que hi ha per aquí per al voltant, per posar un exemple, tenen una vida que deixaran de tenir. I és un dia trist, en aquest sentit perquè perdem un cine."

Els cinemes de Barcelona ciutat sembla que passen per un mal moment. La prova està en el fet que en els 10 últims anys s’han perdut 4.900 butaques. El mític cinema Urgell, l’Alexandra i els Lauren Gràcia han estat les últimes sales que han abaixat la persiana i ara s’hi sumen els Lauren Horta.

Aquest diumenge molts veïns del barri han volgut acomiadar-se’n i han decidit passar la tarda veient-hi una pel·lícula amb crispetes i refresc.