Els primers a tocar van ser els Manel, que van fer vibrar la platja barcelonina amb èxits com ‘Benvolgut’ o el ‘Al mar’. A les 10 de la nit es va poder viure un moment curiós. Mentre tocava el grup barceloní alguns dels assistents van començar a fer una cassolada amb les claus i els objectes que tenien a mà.

Després va ser el torn de Txarango, els més reivindicatius de la nit. Al mig del concert, el grup va treure una pancarta amb el lema “Democràcia”. En aquell moment va sortir a l’escenari representants de les associacions sobiranistes que van fer un petit parlament. Posteriorment se’ls va unir el dirigent de Podem Albano-Dante Fachin i la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, que van fer intervencions cridant a la participació l’1-O. Després Txarango va tocar ‘Agafant l’horitzó’, la cançó que el grup ha compost a favor del referèndum. Un dels punts àlgids de la nit.

Els encarregats de tancar la nit van ser els tarragonins Buhos. Amb els seus ritmes rumbers han posat el punt final a la primera jornada de música a la platja del Bogatell.