En la tercera nit del Sónar, Pet Shop Boys han tornat a la càrrega amb un potent espectacle de llums, vestimentes impossibles i projeccions futuristes. La banda britànica ha fet ballar el públic amb els èxits dels 80 i 90 i també ha aprofitat per estrenar temes del seu nou àlbum ‘Electric’.

Seguidament, el Sónar Club esperava amb devoció l’actuació del discjòquei resident a Berlín Paul Kalkbrenner. L’alemany, que estava emocionat d’actuar per primer cop a l’escenari principal del Sónar, ha ofert un espectacle techno que ha deixat hipnotitzats els assistents.

El punt final de la nit -o, millor dit, de la matinada- l’ha posat Laurent Garnier. El discjòquei francès és un dels abonats al Sónar: va ser un dels artistes que van actuar en la primera edició del festival a Barcelona. Aquest dissabte, Garnier ha omplert el Sónar Pub amb el seu entusiasme i ha sorprès un any més el públic.

Vivaldi inspira la clausura del Sónar 2013

Aquest vespre, el compositor i pianista britànic Max Richter posarà fi al 20è aniversari del Sónar amb un doble concert especial al qual portarà la seva particular reinterpretació de ‘Les quatre estacions’ de Vivaldi al teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Richter actuarà al costat de l’orquestra contemporània BCN216, mentre que el productor i investigador sonor italià Lorenzo Senni presentarà al MACBA a partir de les 22 h ‘Oracle’, un concert audiovisual d’impacte sensorial que desconstrueix la cultura “rave” dels anys 90.