El segell dels Oscars també plana a Barcelona. Alguns espectadors han aprofitat les últimes sessions abans de la cerimònia per acabar de visionar les pel·lícules més nominades. Al Teatre Kodak de Los Ángeles, aquesta nit, els millors actors i directors de Hollywood es disputen aconseguir una estatueta com aquesta. Pel que fa al nombre de nominacions, destaquen tres pel·lícules. L'astronòmica 'Gravity' encapçala el nombre de nominacions, moltes d'elles, d'efectes especials. Sembla poc probable, però Sandra Bullock podria repetir com a millor actriu. El mateix nombre de nominacions, 10, té 'La gran estafa americana'. Opta a grans premis com el de millor pel·lícula i director per a David O. Russell. Una de les pel·lícules que més sona a les travesses per guanyar l'estatueta a millor film és '12 anys d'esclavitud', un autèntic examen de consicència històrica dels Estats Units. A banda dels títols, aquesta nit els focus se centraran en noms propis: Kate Blanchet, Leonardo Di Caprio, Matthew McConaughey o Meryl Streep tenen números de pujar a l'escenari; en una cerimònia que té el repte d'encomanar als espectadors les ganes per tornar a omplir les sales de cinema.

L’astronòmica ‘Gravity‘ encapçala el nombre de nominacions, 10, moltes d’elles, d’efectes especials. Sembla poc probable, però Sandra Bullock podria repetir com a millor actriu. El mateix nombre de nominacions, 10, té ‘La gran estafa americana‘, que opta a grans premis com el de millor pel·lícula i director, per David O. Russell.

Una de les pel·lícules que més sona a les travesses per guanyar l’estatueta a millor film és ’12 anys d’esclavitud’, un autèntic examen de consicència històrica dels Estats Units. A banda dels títols, aquesta nit els focus se centraran en noms propis: Kate Blanchet, Leonardo Di Caprio, Matthew McConaughey o Meryl Streep tenen números de pujar a l’escenari en una cerimònia que té el repte d’encomanar als espectadors les ganes per tornar a omplir les sales de cinema.