La Torre Glòries homenatja aquests dies les festes majors dels barris del districte de Sant Martí que s’han vist condicionades per les darreres restriccions a causa de la pandèmia del coronavirus. L’11 de novembre, dia de Sant Martí, l’edifici emblemàtic s’ha il·luminat de manera especial. També ho tornarà a fer els vespres dels dies 13, 14 i 15 de novembre, que haurien estat les jornades fortes de les festes majors del Clot – Camp de l’Arpa i de Sant Martí de Provençals d’aquest any 2020.

Un homenatge les Festes de Sant Martí

Els colors daurats, en motiu de la festa, i el blau, en referència a la salut, apareixen acompanyats d’un cor i de la paraula “Sant Martí” en la il·luminació especial de la Torre Glòries per retre homenatge als barris d’aquest districte. La iniciativa és de la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa en col·laboració amb la Coordinadora Vern de Sant Martí de Provençals, el districte de Sant Martí i Merlin Properties, que és la gestora de la torre.

Mantenir amb llum l’esperit de barri

Els impulsors expliquen que aquest any 2020 s’han hagut de reinventar per encara que sigui poder mantenir l’esperit de la festa major amb actes virtuals i accions simbòliques com aquesta. Des de la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa, Josep Lluís Alonso Arumí, assegura que han aprofitat que tenen al barri una de les principals icones de l'”skyline” de la ciutat per reivindicar unes festes que enguany pràcticament no es podran dur a terme.