Andana del metro

(ACN/redacció) El Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges del metro de Barcelona, ha posat en marxa l’onzena edició. Del 7 de setembre al 3 de novembre, es poden presentar els curtmetratges d’entre 30 segons i 3 minuts. Es podran rodar amb qualsevol dispositiu i sense trípode a les instal·lacions del metro o autobusos de TMB i a la resta de transports de la companyia com el Barcelona Bus Turístic i el funicular i telefèric de Montjuïc.

Un jurat professional farà una selecció dels finalistes i el millor curtmetratge es premiarà amb un viatge a Corea per a dues persones. Els cinc millors curtmetratges es podran veure al festival SMIFF 2021 de Seül. De l’1 al 15 de desembre es podran votar els curtmetratges al web del festival.

Un festival internacional

El Subtravelling és l’únic festival de curts del món relacionat amb el transport públic juntament amb el Seoul Metro International Subway Film Festival. Es tracta d’una plataforma internacional que promou el talent jove en l’àmbit audiovisual. Els millors curts apareixeran a les pantalles del metro i el bus de Seül.