El cinema a la fresca torna aquest estiu al Castell de Montjuïc del 2 de juliol al 6 d’agost, els dilluns, dimecres i divendres. La Sala Montjuïc oferirà una programació de 16 vespres de música en viu i pel·lícules.

Un cinema a la fresca segur

L’any passat, el festival va cancel·lar el seu cinema a la fresca per la pandèmia del coronavirus. Aquesta edició del 2021 es durà a terme amb mesures especial per tal que el “cinema a la fresca sigui segur”. L’aforament no arribarà al 50 % per tal de mantenir les distàncies de seguretat. L’organització avança que les mesures estaran subjectes a l’evolució de la covid-19 i del que dictimin les autoritats sanitàries.

El que no canviarà serà la pantalla gegant ni l’oferta amb títols recents i clàssics.

Antídot per un any difícil per a la gent i la cultura

Els responsables de la Sala Montjuïc asseguren que el cinema a la fresca és una experiència a l’aire lliure “revitalitzant i reconstituent”. Per això, el festival aspira a ser “un antídot per contrarestar un any especialment dur i difícil per a la cultura”.

La programació al detall, els propers dies

Al llarg de les properes setmanes es farà pública tota la programació i el detall de les mesures per garantir un cinema a la fresca segur.

La Sala Montjuïc també col·laborarà amb el festival Grec amb quatre nits de cinema.