La festa solidària més longeva del Tibidabo, el recital de ‘La cançó de la pau’, arriba a la seva 24a edició amb la presència de la cantant Dàmaris Gelabert com a ambaixadora de la Pau. A través d’un cant a favor de la pau al món, la celebració vol potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits. A més, té la col·laboració d’Unicef.

La pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant Dàmaris Gelabert és una de les ambaixadores de la pau d’aquest any. A l’acte, que s’ha celebrat a la plaça dels Somnis, ha llegit els missatges de pau que han escrit els infants al Gran Llibre de la Pau del Tibidabo i ha interpretat diverses cançons en format acústic que ha engrescat grans i petits. A més, ha compartit amb els assistents a l’acte els seus desitjos per al 2022 amb tots els visitants.

Durant l’acte, també s’ha aprofitat per fer un aplaudiment de reconeixement pel pacifista, eclesiàstic i premi Nobel de la Pau (1984), Desmond Tutu, que va morir el dia de Nadal a Sud-àfrica.

Albert Batlle, l’altre ambaixador

L’altre ambaixador d’enguany ha estat Albert Batlle, cinquè tinent d’alcaldia i president del parc d’atraccions. Cada any el Tibidabo acostuma a escollir personalitats públiques per ser ambaixadors de la pau. En edicions anteriors, ho han sigut el cantautor Joan Dausà, l’expresidenta d’Unicef Catalunya Anna Folch o el personatge infantil Pocoyó.

‘La cançó de la pau’ s’engloba dins de les diferents activitats nadalenques per a tota la família que ofereix el parc fins al tancament de la temporada 2021 el 5 de gener.

Entrades solidàries a favor d’Unicef

Els diners aconseguits amb les entrades d’assistència a la jornada solidària ‘La cançó de la pau’ aniran a favor d’Unicef. Aquest dia, les parelles formades per una persona adulta i un infant, fins als 14 anys, han pogut accedir al Tibidabo per dos euros en concepte de donatiu.

Des de setembre de l’any 2012, el Parc d’Atraccions del Tibidabo té una aliança estratègica amb Unicef Catalunya per impulsar el coneixement dels drets del nen. Per això, Tibidabo, destina a Unicef el 0,4 % dels ingressos d’entrades i abonaments familiars.