(ACN/redacció) Cau un dels caps de cartell del Primavera Sound per a aquest primer cap de setmana de festival. The Strokes cancel·len el concert del dia 3 a causa del positiu en covid d’un membre del grup. “El grup tornarà als escenaris la setmana que ve a Estocolm i actuarà el segon cap de setmana del Primavera”, ha apuntat un comunicat a les xarxes socials publicat pel festival.

Si no hi ha més imprevistos, The Strokes sí que actuaran en el concert programat per al segon cap de setmana del Primavera Sound, el dia 10. L’organització ofereix al públic que tingui entrada de dia per a aquest divendres, 3 de maig, assistir a la jornada del 10 de juny per gaudir del grup “sense necessitat de fer cap gestió addicional, només presentant l’entrada”.

Substitució complicada

Des del Primavera Sound s’ha assenyalat que tan bon punt han conegut que l’actuació no es pot dur a terme han buscat un substitut, però “hi ha noms que estan de gira o que tenen xous en exclusivitat en altres festival i altres ciutats”. “Sabem que del Primavera Sound s’espera allò inesperat”, però aquest context postpandèmic ha desactivat en diverses ocasions el pla A, el B i el C”.

Per contra, l’organització s’ha mostrat il·lusionada amb la incorporació de Mogwai aquest divendres a l’escenari Cupra i que el grup Caribou actuï a l’escenari Pull&Bear. “Hi ha hagut baixes, sí, però també moltes incorporacions perquè aquest sigui un gran Primavera Sound”, han conclòs.