Tot i que l’Hospitalet es consolida en el cicle, el programa barceloní té exactament les mateixes dates que l’any passat, 11. No és fàcil posar d’acord les comunitats de veïns amb terrats que puguin acollir una cinquantena d’espectadors. La novetat és que tots els espectacles podran obrir llista d’espera per a una segona data en cas que esgotin entrades i hi hagi demanda per tornar a omplir.

Al cicle hi ha propostes de música, dansa, teatre i poesia. Sorprèn la presència de noms amb ganxo per omplir aforaments grans, cas de Sidonie o Delafé, que oficiaran en versió intimista, com demanen escenaris d’un aforament limitat (al voltant de 50 espectadors). També actuaran Cesc Freixas, Shuarma (cantant Bowie), Daniel Lumbreras i el ballarí Pol Jiménez. El festival amb vistes engega el 4 de maig amb Delafé en un terrat de la Pau i s’acaba a a finals de setembre coincidint amb les festes de la Mercè.

L’edició de Terrats en Cultura del 2017 va comptar amb la participació de la pianista Clara Peya, Xarim Aresté o el cantant i actor Dani Anglès.