L’Escola de Música a Tempo, a les Corts, ha estat la primera de Barcelona a aconseguir un conveni amb l’Escola Superior de Música Jam Session per poder oferir també estudis reglats de rock. Des del 2014 Jam Session, ubicada a la Font de la Guatlla, és l’única escola de música de l’estat que ofereix el Títol Superior de Música Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències.

Aliança entre Jam Session i A Tempo

Ara, Jam Session està creant vincles amb altres centres per preparar els alumnes que es vulguin treure aquest títol. De moment, la primera escola amb la qual s’ha aliat a Barcelona és A Tempo. Tot i que seguirà creant noves aliances a la ciutat, A Tempo serà l’única escola de música amb què tindrà aquest conveni a l’àrea de les Corts i Sarrià – Sant Gervasi.

Assessorament i accés a exàmens oficials

Amb l’acord, l’Escola Jam Session ofereix assessorament didàctic i pedagògic al centre i els alumnes d’A Tempo tindran accés als seus exàmens oficials per treure’s el Títol Superior de Música Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències. El conveni començarà el gener del 2019.