El Teatre Tantarantana, situat al carrer de les Flors, vol col·laborar amb el seu barri. Per això, ha posat en marxa una campanya per recaptar diners per ajudar les xarxes veïnals del Raval, desbordades per les peticions d’ajuda arran de la crisi provocada pel coronavirus. La iniciativa consistirà a posar a la venda les entrades d’un espectacle, que es podrà descarregar en línia, i destinar tota la recaptació a la Xarxa de Suport Mutu del Raval o una entitat afí. Les entrades tindran un cost de 5 € i l’espectacle estarà disponible durant dues setmanes.

Segona explica el teatre en un comunicat, per tirar endavant la campanya comptaran amb la col·laboració d’una companyia que organitzarà una peça teatral (sobre un tema relacionat amb els motius de la campanya). El teatre ja ha fet una crida a la col·laboració de les companyies i donaran a conèixer el projecte seleccionat el proper divendres, 30 de maig.

Un cop seleccionada, feta i publicada la proposta, el Tantarantana té la intenció de fer un repte a altres entitats teatrals del Raval (per exemple, el Teatre Romea, La Perla 29 o la Sala Fènix) perquè facin la seva pròpia peça teatral per donar suport al barri.

Des del principi de la pandèmia, diverses entitats socials del Raval han alertat de l’augment de peticions d’ajuda que reben; moltes són de persones que mai no havien necessitat el suport dels Serveis Socials.